Pernite cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foetaj
  • 400g branza de vaci
  • 100g telemea
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • 1 lingura seminte de mac

Mod de preparare

Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza de vaci si omogenizam.

Intindem foetajul, il taiem in patrate maricele pe care le crestam intr-o parte(vezi foto). Punem pe mijlocul fiecaruia, cate o lingura de umplutura, ridicam si acoperim cu partea crestata, apasam pe cele trei laterale, ca aluatul sa se lipeasca si umplutura sa nu curga si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Batem oul si cu o pensula ungem patratele. Presaram seminte de mac si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’ la foc mare.

Se servesc calde sau reci, ca atare.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise