Dam telemeaua pe razatoarea mica, spalam si tocam mararul, le punem intr-un bol, adaugam si branza de vaci si omogenizam.
Intindem foetajul, il taiem in patrate maricele pe care le crestam intr-o parte(vezi foto). Punem pe mijlocul fiecaruia, cate o lingura de umplutura, ridicam si acoperim cu partea crestata, apasam pe cele trei laterale, ca aluatul sa se lipeasca si umplutura sa nu curga si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Batem oul si cu o pensula ungem patratele. Presaram seminte de mac si dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 20’ la foc mare.
Se servesc calde sau reci, ca atare.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise