Perisoare in sos de smantana. Intr-un castron se amesteca bine ingredientele de la perisoare, mai putin faina, dupa 15 min de odihna se formeaza perisoare mici.
Intr-un castron se amesteca bine ingredientele de la perisoare, mai putin faina, dupa 15min de odihna se formeaza perisoare mici, se trec prin faina apoi se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare care clocoteste pe foc; dupa ce sunt fierte (10min.) se scot pe o farfurie si se lasa deoparte fara sa se arunce apa.
In cratita cu ulei incins se caleste ceapa tocata marunt,dupa ce a capatat un aspect sticlos, se adauga faina, se amesteca repede apoi se stinge cu 2cani cu apa de la fiertul perisoarelor si se lasa la fiert 10min.
Dupa acest timp se adauga perisoarele iar cand incepe sa fiarba, se micsoreaza focul, se toarna incet smantana,se amesteca usor iar dupa 1-2 min se opreste focul
Se serveste cu mamaliguta pentru cine doreste sau cu garnitura de paste
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise