Perisoare din carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne macinata
  • 1 ou
  • 2 felii de paine tare inmuiata in apa
  • 2 linguri parmezan
  • 5 linguri lapte
  • 3 catei de usturoi pisati
  • suc de rosii
  • jumatate de pahar vin alb
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca carnea macinata cu oul, feliile de paine, parmezanul, laptele, patrunjelul si usturoiul, dupa care se fac bilute de carne care se dau prin pesmet, apoi se pun in tigaie in ulei incins.

Dupe ce se formeaza crusta se stinge cu vin alb, apoi se adauga sucul de rosii. Se mai tin 10 minute pe foc. Se servesc calde.

Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise