Perisoare din carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne macinata
  • 1 ou
  • 2 felii de paine tare inmuiata in apa
  • 2 linguri parmezan
  • 5 linguri lapte
  • 3 catei de usturoi pisati
  • suc de rosii
  • jumatate de pahar vin alb
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare, piper

Mod de preparare

Se amesteca carnea macinata cu oul, feliile de paine, parmezanul, laptele, patrunjelul si usturoiul, dupa care se fac bilute de carne care se dau prin pesmet, apoi se pun in tigaie in ulei incins.

Dupe ce se formeaza crusta se stinge cu vin alb, apoi se adauga sucul de rosii. Se mai tin 10 minute pe foc. Se servesc calde.

Pofta buna!

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise