Pere cu crema de iaurt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pere coapte (circa 250 gr)
  • 200 gr iaurt
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingurita cacao
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 gr gelatina.

Mod de preparare

Se bate iaurtul cu zaharul pana este ca o crema, se adauga cacaoa cernuta, gelatina inmuiata in apa rece si dizolvata in putina apa fierbinte, se omogenizeaza adaugand si coaja de lamaie. Se tine la frigider 30 minute.

Perele se taie jumatati,se curata de coaja si de samburi, pe fiecare se imparte crema de iaurt

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise