PEPENE GALBEN CU INGHETATA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pepene galben,
  • 300g.inghetata de vanilie,
  • 100g.zahar,
  • 3-4 linguri lichior,
  • 2-3 linguri de frisca;

Mod de preparare

1. Se spala pepenele si se decupeaza un capacel in jurul coditei. Cu o lingura se scot semintele si pulpa pepenelui pana ramane coaja, mai groasa.

2. Bucatile de pulpa (miez) scoase se taie cubulete si se pun la macerat in zaharul, pe care l-am stropit cu lichior, apoi se introduce vasul in frigider.

3. Inainte de servire, se umple coaja pepenelui cu straturi alternative de inghetata si miez macerat. Se decoreaza dupa preferinta cu frisca si miez de pepene.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise