Pepene galben cu inghetata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pepene galben
  • inghetata (in functie de cantitatea dorita)
  • ciocolata

Mod de preparare

Pepenele se spala,apoi se taie astfel incat sa fie usor de curatat inauntru.

Dupa ce ati scos samburii, cu un cutit taiati peretii pepenului prin interior astfel incat sa obtineti un spatiu destul de mare pe care sa il umbleti cu inghetata. Cu o lingura speciala pentru inghetata adaugati treptat globuri inauntrul pepenului (eu am folosit inghetata de caramel-de regula merge inghetata de vanilie, dar asta am avut la indemana).

La final pentru un aspect mai special puteti fie sa razuiti ciocolata, fie sa taiati si sa asezati dupa plac impreuna cu restul de pepene taiat bucatele. Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise