PENNE "SICILIENE"

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -penne 1000g
  • -piept depui 400g
  • -bacon 400g
  • -ciuperci proaspete 400g
  • -sos spaghete 500g
  • -ulei masline 150g
  • -oregano 0.005g
  • -parmezan 300g
  • -sare,piper

Mod de preparare

Pennele se fierb in apa, sare, 20 ml ulei (al'dente). Intr-o tigaie punem uleiul ramas si rumenim pieptul de pui taiat julien, la jumatatea procesului de rumenire adaugam baconul taiat julien si ciupercile taiate julien, se mai lasa ca 5 min la calit si se adauga sosul de spaghete, oregano se mai lasa 2-3 min pe foc dupa care se adauga pennele si se salta in tigaie pentru a se incorpora sosul pe ele.

Se servesc fierbiti cu parmezan ras deasupra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise