Penne cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • penne
  • 1 conserva ton bucati,
  • pasta de rosii,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • ulei de masline,
  • cimbru,
  • telemea

Mod de preparare

Mai inati se pun pennele la fiert in apa cu sare.

In putin ulei de masline se prajesc cateii de usturoi. Se adauga pasta de rosii si se fierbe pana se ingroasa.

La sfarsit se adauga sare, piper, cimbru.

Peste sosul de rosii se adauga tonul. Se adauga si pastele si se mai lasa 1 minut pe foc pana se patrund si pastele. Se presare pe deasupra telemea rasa.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise