Penne cu sos de rosii si bacon

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Penne cu sos de rosii si bacon

Ingrediente

  • Ingrediente: 250 de grame de penne
  • circa 50 de grame de bacon
  • putina sare
  • 2-4 lingurite cu bulion
  • 2 lingurite cu ulei de masline si putin piper negru macinat.

Mod de preparare

Mod de preparare

Se pune apa intr-un vas la fiert. Se adauga putina sare. Cand apa clocoteste, se adauga pastele. Se lasa cateva minute, 5-7 minute. Intre timp se caleste baconul si se adauga bulionul, se amesteca si se lasa cateva minute pe foc, cat sa se lege sosul.

Cand s-au fiert pastele, se ia vasul de pe foc, se scurg de apa, dupa care se pun pe o farfurie si se toarna sosul peste penne.

Ingredientele sunt pentru fix o portie.

Pofta buna!

http://ideidelicioase.blogspot.ro

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise