Penne Bolognese

Timp pregatire
50 minute
Penne Bolognese

Ingrediente

  • 1 morcov,
  • 4 ciuperci,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 mana de carne tocata,
  • 2 rosii,
  • 1 ceasca rosii tocate in bulion,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 200 grame paste,
  • o ceasca de apa,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Am tocat toate legumele si le-am pus in oala Philips alaturi de carnea tocata. Am setat aparatul pe programul STEW, 30 minute.

Am inchis capacul si am lasat sa se gateasca 5 minute (am deschis 1 data sa amestec).

Dupa cele 5 minute am adaugat rosiile si ceasca de apa.

Am lasat sa se gateasca inca 5 minute, timp in care am amestecat de vreo 2 ori si am asezonat cu sare si piper.

Am deschis capacul si am turnat pastele. Am lasat sa se gateasca restul de 20 de minute, timp in care am deschis de cateva ori sa amestec si sa ma asigur ca e totul in regula.

Reteta pregatita de Dorina, @fraiche-bistro.ro cu aparatul Philips Multicooker.

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise