Pene cu ciuperci, piept de pui si gorgonzola

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • 300 g ciuperci,
  • 320 g paste tip pene,
  • piept de pui 1/2 deja fript,
  • gorgonzola 100 g,
  • branza moale 50 g,
  • sare,
  • piper,
  • 1 catel de usturoi,
  • parmezan.

Mod de preparare

Taiem ciupercile felii si le sotam intr-o tigaie incinsa cu putin ulei si cu usturoiul intreg, pentru 5 minute. Dam usturoiul la o parte si adaugam pieptul de pui taiat cubulete si mai lasam cateva minute. Intre timp fierbem pastele si le scurgem. Adaugam branzeturile si putina apa de la paste si lasam branza sa se faca crema.Adaugam pastele si mestecam bine un pic de parmezan si penele noastre sunt gata. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise