Intr-o cratita lata se prajeste ceapa cu usturoiul pina se inmoaie se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe foc potrivit,se adauga orezul si rosia cubulete se toarna apa si lasam sa fiarba,se sareaza se pipereaza si se lasa ca apa sa coboare la nivelul orezului.Se acopera vasul cu o foaie de staniol si cu capac pe deasupra si se lasa sa fiarba inca 15 minute la foc mic.
Se descopera vasul se adauga cabanosul taiat rondele si cele 3 rosii taiate si mazarea.Se acopera din nou cu staniol si capac si lasam sa mai fiarba 10 minute pe foc mic.
Se stinge focul si se lasa acoperit inca 10 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise