Payeia cu carne de vita.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 de grame de carne -sinta taiata in bucatele de 2cm.
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • 2cepi taiate marunt
  • 3 catei de usturoi
  • 11/2 pahar orez rotund
  • 1rosie taiata in cuburi
  • 3pahare de apa fierbinte
  • 200 gr de cabanus
  • 3rosii taiate in 8bucati
  • 1pahar de mazare proaspata sau inghetata
  • 1pahar cu frunze de petrunjel ,coriandu si menta
  • 1lingurita de camun
  • 1lingurita de carcum
  • 1lingurita de paprica dulce

Mod de preparare

Intr-o cratita lata se prajeste ceapa cu usturoiul pina se inmoaie se adauga carnea si se lasa sa se prajeasca pe foc potrivit,se adauga orezul si rosia cubulete se toarna apa si lasam sa fiarba,se sareaza se pipereaza si se lasa ca apa sa coboare la nivelul orezului.Se acopera vasul cu o foaie de staniol si cu capac pe deasupra si se lasa sa fiarba inca 15 minute la foc mic.

Se descopera vasul se adauga cabanosul taiat rondele si cele 3 rosii taiate si mazarea.Se acopera din nou cu staniol si capac si lasam sa mai fiarba 10 minute pe foc mic.

Se stinge focul si se lasa acoperit inca 10 minute.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise