Pavlova Pinnacles

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 forme de mereng gata facute
  • 284 ml de smantana pentru frisca
  • 2 banane potrivite
  • 2 x 40 g ciocolata menaj cu umplutura \"fagure de miere\"
  • 3 linguri de sirop auriu

Mod de preparare

1. Pune formele de mereng pe un tocator si asaza-le deoparte.

2. Toarna smantana pentru frisca intr-un castron si bate-o cu un tel pana cand se intareste si formeaza varfuri pufoase.

3. Decojeste si farama bananele intr-un alt castron. Taie ciocolata in bucati mari. Amesteca cu grija piureul de banane si trei sferturi din bucatile de ciocolata in frisca.

4. Pune amestecul cu lingura in formele de meringue, umplandu-le cat mai bine ! Asaza bucatile de ciocolata ramase deasupra si toarna sirop auriu peste forme cu lingura.

Serveste-le imediat !

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise