Pavlova = Love

Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente bezea:
  • 5 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 1/2 zeama lamaie mica
  • Crema:
  • 1 cutie mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 3-4 lg zahar pudra/tos
  • extract de vanilie
  • Decor:
  • nuci pecan
  • menta
  • rodie
  • zmeura
  • capsuni

Mod de preparare

Se mixeaxa albusurile cu un praf de sare pana devin spumoase. Zaharul se adauga treptat ( 3 transe) se mixeaza pana este incorporat integral. Se adauga zeama de lamaie si extractul de vanilie. Am tapetat tava cu hartie de copt si am format bezeau in 3 cercuri a cate (20 cm, 18 cm si 15 cm) -am copt trei blaturi 1 h si 30' la 120 C. Blaturile se lasa la racit.

Se bate frisca lichida cu zaharul pudra si se adauga crema mascarpone. Se mixeaza totate pana capata o consistenta pufoasa.

Se asambleaza pavlova si se decoreaza dupa bunul plac. Enjoy!

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise