Patrunjel pentru iarna

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -un brat de patrunjel

Mod de preparare

Am avut anul acesta o samanta tare buna de patrunjel pe care am sa incerc sa nu o pierd. Are frunza mare si a rasarit tot.

Am taiat cu cutitul jumatate din recolta si am luat fir cu fir si i-am rupt frunzulitele. L-am pus apoi in chiuveta, l-am spalat bine, l-am lasat la scurs, apoi l-am pus pe mai multe prosoape sa se scurga bine. L-am lasat cateva ore la zvantat, apoi l-am pus in pungi pe care le-am bagat la congelator. Iarna iau cate o mana dintr-o punga si o toc asa inghetata cum este.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise