Patisson (dovlecel plat) umplut

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel patisson
  • 1 cartof mare
  • 1 morcaov mare
  • 1 ceapa mare
  • 2 oua
  • 125g urda
  • sare, piper
  • 50g cas sarat framantat

Mod de preparare

Taiem capacul patissonului si golim interiorul cat putem de mult, in asa fel ca exteriorul sa ramana intreg. Pastram pulpa patissonului(dar nu si semintele).

Intr o tigaie prajim intr o lingura de ulei, ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare

Cand sunt caramelizate un pic, punem cartoful taiat in cubulete mici, pulpa patissonului si sarea.

Lasam cam 5 min foc iute mestecand intr una.

Dam de pe foc si lasam sa se raceasca.

Amestecam compozitia de legume cu urda ,ouale si piperul.

Umplem patissonul si deasupra presaram cas uscat ,sarat si framantat.

Dam la foc (180° sau th 6) 45 min

Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise