Intr-un vas se infierbinta uleiul si se adauga ceapa sa se caleasca usor ,5 min.
Se adauga ciupercile amestecind din cind in cind pina se inmoaie (cam 10 min);se pune sare si piper si se lasa sa se raceasca.
Se taie dreptunghiuri din aluat ,se ung pe margini cu albus de ou sau apa cu o pensula,se pune in 1/2 din fiecare dreptunghi umplutura de ciuperci si se acopera cu cealalta jumatate ;se preseaza pe margini cu furculita .Fiecare pateu se cresteaza deasupra usor la mijloc in 3 -4 locuri.
Se pun pateurile pe o tava unsa si se dau la cuptor incins pentru 20-25 min.
Se servesc cu smintina alaturi
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise