PATEU DIN TON CU GELATINA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • http://leckereien.blogspot.com/
  • - 2 doze de ton in sucul propriu(merge f. bine si in ulei)~ a 195g-nedesfacuta
  • - 200g smintina groasa~Creme Fraiche(poate fii si brinza de vaci proaspata~Topfen/Quark)
  • - 100g maioneza
  • - 50g unt/marg
  • - sare+ piper
  • - 3 foi de gelatina
  • - 50ml lapte

Mod de preparare

Conservele de peste se desfac si se scurg bine.

Untul,maioneza,smintina se amesteca bine si se adaoga carnea de ton.

Acestea se mixeaza bine(blender/mixer bat/stabmixer ) si se adaoga gelatina dizolvata in laptele caldut.Se mixeaza pina laptele+gelatina sint incorporate bine in crema .

Se potriveste de sare si piper si se da la rece pt. ca 3 ore.

Este garantat un pateu f. bun.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise