Se spala ficatul, se curata si se taie marunt.
Se spala ficatul, se curata si se taie marunt.
Se scurge ficatul, se condimenteaza cu sare, piper, boia dulce afumata si putin cimbru uscat maruntit.
Se pune ficatul la gatit in slow cooker–ul Crock-Pot digital de 4.7l pe functia high timp de 2 ore si 30 de minute.
Dupa ce s-a gatit ficatul, se amesteca cu untul si se paseaza cu blenderul.
Se transfera pateul intr-un recipient care sa fie prevazut cu capac.
Deasupra pateului se toarna ulei de masline si se da la rece.
Se serveste rece.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise