pateu de ficat de pasare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ficat de gasca sau 2-3 ficati de gaina
  • 2 cepe
  • 150 gr unt
  • 2 gogosari.

Mod de preparare

Se taie cepele in 4 si se pun intr-o cratita la fiert, impreuna cu ficatul si o lingura de unt. Se fierbe acoperit pana scade apa. Se raceste, se da prin masina de tocat si se freaca cu restul de unt pana devine o pasta omogena. Se orneaza cu gogosari

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise