Pate din somon afumat

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 125 g somon afumat
  • 50 g unt la temperatura camerei
  • 75 g smantana
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Se curata somonul de oase si piele. Se zdrobeste cu furculita. Se amesteca cu untul moale si smantana. Se adauga zeama de lamaie, mararul si patrunjel tocat si se amesteca pana se incorporeaza. Daca doriti puteti pune mai multa smantana, pana la 150 g.Se da la frigider cateva ore. Se serveste cu paine prajita. Se poate decora cu fire de marar sau patrunjel.

Tort trio de ciocolata. Reteta de tort cu blat umed de cacao si trei feluri de ciocolata

Tort Trio de Ciocolata. Reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si trei mousse-uri fine din ciocolata neagra, cu lapte...

Piftie - racituri - de curcan

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj

Placinta spirala cu spanac si branza in aluat foietaj este o alegere delicioasa pentru o gustare sau chiar pentru o masa...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise