Pate de ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri margarina
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel
  • nucsoara.

Mod de preparare

Cureti ciupercile si le pui la fiert in apa cu sare, iar ceapa o decojesti, o tai marunt si o inabus in margarina topita. Dupa ce au fiert ciupercile, le treci prin masina de tocat, le adaugi peste ceapa, presari faina, sare, piper si nucusoara dupa gust si le calesti inpreuna, amesrecand cantinuu. Dupa 15 minute dai pateul deoparte, il pui intr-un bol sau farfurie si presari verdeata tocata.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise