Se pun cartofii intr-o tigaie, se adauga uleiul de masline si se lasa pe foc circa 15 minute, pana ce s-au inmuiat. Se scurg apoi printr-o strecuratoare, pastrand uleiul. Se pune putin ulei de la cartofi la incins si se adauga ardeiul rosu. Se lasa pe foc 1-2 minute si apoi se adauga usturoiul, amestecand bine. Se mai lasa pe foc 1-2 minute. Peste ardei si usturoi se pun cartofii, se asezoneaza cu sare si piper si apoi se agita tigaia bine pana se amesteca ingredientele. Se adauga patrunjelul si se agita din nou pentru a amesteca bine ingredientele.
Se pun cartofii pe o farfurie si se servesc fierbinti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise