pastravi prajiti/file de salau prajit.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2000 kg peste
  • 1000 kg file de salau
  • 100 g faina
  • 100 g lapte
  • 200 g ulei
  • 250 g lamaie
  • 20-30 g sare

Mod de preparare

Pastravii se curata ,se spala in mai multa apa rece.Faina se cerne,la,maia se spala si se taie in sferturi.Fileul de salau se spala ,se portioneaza si se sareaza.Faina se cerne,lamaia se spala si se taie in sferturi.Pastravii se sareaza,se trec prin lapte,faina si se prajesc in ulei.Bucatile de salau se tin 5 min in lapte,se trec prin faina si se prajesc in ulei.Se serveste la cald cu lamaie si cu diferite sosuri si garnituri.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise