Pastrav mediteran

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 pastravi mai mari
  • -rosii coapte
  • -usturoi-1 catel
  • -patrunjel,piper, sare,1 pahar vin alb,
  • -masline negre,seminte de pin
  • -pesmet -1 lingura

Mod de preparare

-pestele se curata si se spala bine;

-se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg sau taiat felii mai groase;

-se completeaza u masline,rosii taiate feliute,sare piper,patrunjel,usturoi,vinul alb,iar deasupra se presara pesmetul,si semintele de pin(optional)

-se da la cuptor la foc incins timp de 20 minute

-se poate servii cu cartofi nature;

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise