Pastrama de oaie si muschiulet de berbecut la gratar

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg pastrama de oaie gata pregatita
  • 4 buc. muschiulet de berbecut
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc.

Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoarcem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga.

Un deliciu.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise