Se taie carnea bucati potrivite.
Tin sa va anunt ca sa obtineti o pastrama frageda, e bine sa o lasati la macerat, cel putin 24 ore si cel mult 48.
Se taie carnea bucati potrivite de cca. un deget grosime. Intr-un vas se face marinada, se amesteca coriandrul, busuiocul, sare, piperul, cimbrul, ceapa taiata felii si usturoiul zdrobit. Se pune carnea se acopera vasul si se da la frigider. Daca marinada nu acopera toata carnea, trebuie ca dupa 12 ore sa amestecati prin carne.
Se incinge gratarul si se pune bunatatea de carnita. Se rumeneste frumos pe ambele parti si se mananca pe loc :D alaturi de un mujdei cu rosii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise