Pasticcio di fusilli

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste fusilli
  • 200 g carne tocata
  • 4 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 100 g rosii in bulion
  • 50 g cascaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei adaugam apoi usturoiul taiat marunt.Dupa ce s-au calit 2-3 minute se adauga carnea tocata si se caleste si ea cam 10 minute.

Rosiile se taie marunt si se adauga peste carnea ce se caleste , amestecam si asezonam.Lasam sa fiarba cam 15 minute.

Punem pastele la fiert in apa cu sare si le lasam sa fiarba 8-10 minute.

La servire punem fusilli in farfurie , adaugam 3 linguri din carnea calita cu sosul format si radem deasupra cascaval.

Pofta mare !

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise