Paste taranesti la cuptor

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g paste
  • 1 ceapa
  • 2 linguri de unt
  • 200g kaizer
  • sare
  • piper
  • 200g smantana groasa
  • 150ml smantana dulce
  • 250g branza de oaie rasa
  • 4 galbenusuri
  • 3 linguri rondele de ceapa verde
  • maghiran

Mod de preparare

Pastele se fierb intr-o cantitate mare de apa cu sare, se trec prin jet de apa rece si se lasa la scurs. Se caleste ceapa tocata in unt. Kaizerul se taie cuburi si se prajeste in unt. Se pun pastele, se sareaza si se pipereaza. Totul se pune intr-o forma unsa de sufleu. Galbenusurile se bat cu smantana groasa si se adauga telemeaua rasa. Se coace 15 minute. Inainte de a fi gata se toarna smantana dulce si se mai da la cuptor ptr. 10 minute pana se rumeneste. Se orneaza cu ceapa verde si maghiran.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise