paste mozaic.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste cu legume
  • 2 galbenusuri
  • 100 gr smantana
  • sare dupa gust
  • condimente.

Mod de preparare

Pastele se fierb, se spala cu apa rece, se pun la scurs. Se pune separat smantana intr-o cratita la foc mic, se adauga pastele si putina apa( 30 ml). Cand incepe sa dea in clocot se adauga galbenusurile. Se amesteca bine. Se mai lasa un minut si se ia cratita de pe foc. Se adauga condimente si sare dupa gust.Mod de servireSe servesc calde cu sos de rosii.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise