Paste la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste
  • 1 ou
  • 300 g sunculita ardeleneasca
  • 200 ml lapte
  • 2 lg smantana
  • sare,piper
  • patrunjel
  • ulei
  • o roata de casvcaval mic

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare si se lasa la scurs

Intr-un bol batem oul cu sare si piper,adaugam smantana,laptele,sunca taiata cubulete si cascavalul dat prin razatoare si amestecam.

Ungem o tava cu ulei,punem pastele si sosul deasupra.

Presaram patrunjel tocat si dam totul la cuptor pentru 30 min.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise