Paste gratinate

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie paste \"Penne\"
  • 1piept de pui
  • 200g bacon
  • 200g sunca de Praga
  • 200g ciuperci champinion
  • 150g smantana
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 200g cascaval ras

Mod de preparare

Se fierb pastele astfel incat sa ramana aldente.

Pieptul de pui se taie julien, se trage la tigaie apoi se adauga ciupercile taiate, baconul, sunca de Praga, smantana si pasta de tomate.

Se fierbe sosul 2 - 3 minute, se adauga pastele si se pun intr-un vas de yena.

Se rade cascavalul deasupra si se lasa la cuptor la 200 de grade, la gratinat 20 de minute

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise