Puneti la fiert pastele 7-8 minute. Intre timp incingeti uleiul intr-o cratita de vreo 2,5 l , adaugati sunca, baconul si putina boia si amestecati. Prajiti cateva minute pana sunca si baconul devin putin crocante. Dupa ce au fiert pastele, se scurg de apa si se limpezesc foarte putin cu apa rece, ca sa nu se raceasca de tot. Peste paste se adauga sunca si baconul prajit, ouale batute cu smantana, sare(daca este necesar, deoarece sunca este suficient de sarata), piper si se amesteca bine. Apoi se lasa cratita acoperita 2 minute ca sosul de oua cu smantana sa se inchege cu pastele. Se servesc calde cu parmezan ras deasupra.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise