paste fainoase cu conserva de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. paste fainoase (de preferat spaghete dar se poate si alte paste fainoase)
  • o conserva de ton mediteranian (este in comert)
  • o legatura de patrunjel
  • sare, piper, masline, 100 gr branza telemea (optional branza cu mucegai)
  • unt pentru a unge vasul

Mod de preparare

Se fierb pastele, se strecoara si se aseaza un strat intr-un vas rezistent la caldura uns cu unt, se pune conserva amestecata cu patrunjelul, condimentele, se pune branza, ultimul strat de paste si se da pentru 10 - 15 minute la cuptor.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise