Paste de casa cu carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste: 2 oua, faina, 2 linguri ulei, sare
  • sos: 1/2 kg carne tocata, 500 ml de suc de rosii, sare si piper, patrunjel

Mod de preparare

Intr-un castron pui oualele, sarea, uleiul si putina faina. Amesteci bine, apoi pui compozitia pe o suprafata plana si framanti cu faina pana obtii o

coca usor maleabila. Intinzi foaie subtire si fie tai la cutit cat mai subtire posibil, fie dai pe masina de facut paste. Adaugi faina peste paste si lasi deoparte cat prepari sosul.

Intr-o olita, pui carnea tocata cu putina sare la foc pana dispare tot sangele. Pui sucul de rosii si lasi sa fiarba bine carnea. Condimentezi dupa gust cu sare si piper; pui patrunjelul taiat marunt.

Servesti fierbinte.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise