Se curata 2 vinete si se taie cubulete potrivite , o vanata se taie pe lung feli potrivite, se pune o tigaie pe foc se pune ulei, sarea,usturoiul se calesc1 minut , apoi se adauga vinetele cubulete si apoi , cam 7 minute caliti vinetele, apoi adaugati rosiile decojute si taiate cuburi in prealabil , se adauga cam 100 ml apa , si o lingurita de zahar , se pe foc pana devine un sos legat . Se fierb pastele se spala cu apa rece , vanata taiata feli se pune intr-o alta ticaie si se calesc usor pana devi moi , se pun pe o hartie absorbanta .se pun pastele peste sosul deja fierbine se mai lasa pe foc cam 5 minute se pune busuiocul taiat si parmezan dupa gust ,se aseaza pastele pe farfurie apoi se pun 2 feli se vanata deasupra .
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise