Fierbem pastele in apa cu sare si 1 lingura ulei, conform instructiunilor de pe pachet, apoi le scurgem.
Cat timp acestea se fierb noi maruntim tonul in ulei cu o furculita (impreuna cu uleiul), apoi il amestecam cu smantana, usturoiul zdrobit, putina sare si putin piper proaspat macinat. Pastram cateva firicele de ton pentru decorul farfuriei.
Turnam sosul peste pastele scurse de apa si amestecam pana se omogenizeaza.
Punem in farfurii pastele, ornam cu cateve bucatele de ton pastrate si frunze mici de busuioc. Le servim imediat!
Pofta buna!
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Divainbinbucatarie.ro.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise