paste cu ton

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g paste
  • o cutie de ton in ulei
  • o ciapa
  • 100g smintina
  • 100g lapte
  • ulei ,sare,piper megru.
  • putina pasta de rosii

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. In tigaie se pune putin ulei, se taie ceapa marunt, se lasa putin la prajit, se adauga pasta de rosii, tonul, smintina si laptele. Pastele, dupa ce au fiert, se scurg de apa si se adauga la sosul obtinut. Se mai lasa pe foc 2-3 minute si se servesc calde. Pofta buna.

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise