Vanata spalata,uscata,se taie cubulete,se pudreaza cu sare si se lasa intr-o sita 10min;se oparesc apoi 1-2min si se scurg;
In tigaie se pun 5-6linguri ulei de masline,se caleste vanata,se adauga boabele de coriandru si ardeiii uscati,pisate impreuna in piulita,apoi maslinele taiate,rosiile cubulete,rosiile galbene intregi,busuioc verde sau uscat,sare,piper pentru cine doreste, si se lasa pe foc mic pana scade,30-40min;la sfarsit se adauga otetul dupa gust.
Se serveste pe farfurie pastele fierte si scurse,deasupra sosul de vinete,parmezan ras si busuioc verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise