Paste cu sos iute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o ceapa
  • - o lingura sos iute
  • - o lingura ketchup
  • - 300 g paste
  • - sare,piper
  • - patrunjel

Mod de preparare

- Fierbem pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, le strecuram, clatim la jet de apa rece.

- Calim ceapa,adaugam sosurile,calim impreuna 5 minute. Asezam pastele pe farfurie sub forma de cuib, iar deasupra adaugam sosul. Presaram cu patrunjel proaspat.

Daca dorim putem adauga in sos ciuperci (bucatele de carne sau mezel daca nu postim).

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise