Paste cu sos de rosii, iaurt Cremosso si legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste-500 gr
  • rosii Cherry-7 rosii
  • sos de rosii-2 linguri
  • iaurt Cremosso-125 gr
  • dovlecel-5 feliute
  • unt sau margarina: o lingurita
  • Optional:
  • branza telemea
  • sunca York 2 felii

Mod de preparare

Se pune intr-o oala apa la fiert cu 2 lingurite de sare.Cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele si se fierb la timpul prescris pe ambalaj. Intre timp se prepara sosul astfel: Se taie rosiile cherry in 4 sau 6 in functie de cat sunt de mari si dovlecelul cubulete.Se pune intr-o tigaie de teflon o lingurita de unt sau margarina si cand se topeste se adauga dovlecelul si se lasa pana ce se rumeneste.Se adauga rosiile cherry si sunca York,iar dupa 1 minut se adauga sosul de rosii.Se amesteca compozitia,iar apoi se adauga iaurtul cremosso si se amesteca bine.Dupa ce incepe sa fiarba se adauga branza rasa telemea. Pastele se scurg bine de apa,iar daca nu sunt de calitate si incep sa se lipeasca se adauga apa rece peste ele si se strecoara bine. Se pun pastele pe farfurie si se adauga sos dupa preferinte.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise