Pasul 1
Taiem dovleceii in cubulete mici. Tocam ceapa julien. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam fin usturoiul. Taiem rosiile in cubulete.
Pasul 2
Pregatim aragazul.
Pregatim o cratita cu apa, in care punem un varf de lingurita de sare si lasam sa fiarba.
Pasul 3
Pregatim o tigaie inalta in care punem uleiul. Adaugam dovleceii si ii lasam la calit pana cand acestia devin moi.
Punem ceapa, ardeiul, rosiile si usturoiul in tigaie, amestecam si lasam sa fiarba pana cand scade tot sosul.
Pasul 4
Cand apa din cratita fierbe, punem pastele si fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pregatim o strecuratoare si scurgem bine pastele fierte.
Pasul 5
Condimentam sosul cu sare, piper si oregano, amestecam si lasam sa fiarba pana cand obtinem un sos fara zeama.
Cand sosul a scazut inchidem aragazul.
Pasul 6
Punem pastele scurse in farfurie iar deasupra, sosul de dovlecei.
Servim calde.
POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise