Paste cu sos de ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie paste Barilla Mezze Penne
  • 1 borcan sos cu ciuperci (de ex:Baneasa,Barilla)de 400-500 g
  • 200 g pastrama porc
  • 2 cutii ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare piper,oregano,busuioc

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert dupa ce apa cu sare a dat in clocot.

Se caleste in uleiul de masline pastrama de porc taiata foarte mic si 4 catei de usturoi intregi cu tot cu coaja.

Cand acestea sunt calite foarte bine,se scot cateii de usturoi si se adauga ciupercile,sosul si mirodenii dupa gust,se lasa pe foc 5-10 minute.

Se strecoara pastele si se adauga peste sos.

Se serveste cu mult cascaval ras deasupra.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise