Paste cu somon fume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 paste,
  • 200 g somon fume,
  • 200 g smantana,
  • 1 legatura marar,
  • sare, piper, ulei masline; delikat

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Somonul se taie in fasii subtiri de 2-3 cm lungime. Smantana se incalzeste usor, se adauga apoi fasiile de somon, sare si piper, se amesteca bine 2-3 minute. Pastele se scurg se adauga 2 linguri ulei masline, se amesteca. Se aseaza pe farfurie, se adauga sosul de smantana si somon si se presara marar tocat fin.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise