Paste cu scoici

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g paste,
  • 1 kg scoici sau orice fel de fructe de mare,
  • 3-4 linguri pasta de tomate,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • 5-6 bucati sparanghel,
  • sare, piper, ulei,delikat

Mod de preparare

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Usturoiul se toaca marunt si se caleste putin in ulei de masline. In uleiul ramas se pun scoiciile fara cochilie, pasta de tomate si putina apa, se lasa acoperit cateva minute. Separat se pune la fiert sparanghelul, se curata si se taie marunt. Apoi se adauga in sosul de rosii si scoici, se adauga sare, piper si delikat. Se tin cateva minute la foc domol. Sosul se pune apoi peste pastele fierte si scurse.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise