Paste cu scoici

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -250g scoici congelate
  • -1 ceapa
  • -4 catei de usturoi
  • -200ml sos tomat
  • -300ml apa + apa pt fiert pastele
  • -sare
  • -piper
  • -1 lingurita zahar
  • -4 linguri formaggio
  • -ulei de masline

Mod de preparare

Pastele se fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat, se curata si taie ceapa si usturoiul.

Intr-o tigaie, se pune ulei de masline, iar cand acesta incepe sa sfaraie, se adauga ceapa si usturoiul.

Se lasa la calit cateva momente, dupa care se adauga scoicile, inghetate. Peste ele se pune sosul tomat, apa, sare, zahar si piper.

Se fierb toate, pana sosul scade de trei degete si devine gros.

Odata pastele fierte, se pun peste sos si se amesteca. La sfarsit se pune formaggio si se mai amesteca putin.

Se servesc calde.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise