Pieptul de pui se taie fasii, se amesteca cu mustar, sare si piper si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste bine. Se scoate pieptul din tigaie si se face un sos din uleiul in care am prajit carnea. Se adauga, peste uleiul incins, vinul si se amesteca bine in tigaie pana se desface tot ce a ramas pe fundul acesteia din timpul prajirii pieptului. Se adauga apoi smantana, patrunjelul tocat marunt si se lasa pe foc cam 5 minute dupa care se adauga pastele fierte si scurse si pieptul de pui prajit . Se amesteca bine cu sosul , se adauga busuioc verde taiat marunt si se servesc calde , imediat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise