Pastele sunt foarte satioase, oricand la indemana, principalul este sa stii sa le dai mereu un gust aparte, in diferite combinatii: cu branza, ciuperci, legume, carne, sosuri, verdeturi, usturoi, ulei de masline si chiar cu afumatura si praz.
Se pune la fiert ciolanul in 2 litri de apa cu putina sare si ceapa, la foc mic, 30 minute. Se pun la fiert si pastele, in apa clocotita cu putina sare, cateva minute, conform indicatiilor de pe pachet. Intre timp tocati marunt prazul, gogosarii si curatati de pielite rosiile pe care le tocati marunt. Puneti la calit in ulei, intr-o tigaie antiaderenta, prazul, gogosarii, dupa cateva minute adaugati putina verdeata tocata, rosiile si afumatura scursa si taiata bucati nu prea mari.
Lasati la calit 15-20 minute si condimentati. Pastele scurse si clatite cu apa rece se pun intr-un vas mai mare, se adauga deasupra amestecul din tigaie, iar la urma se rade cascavalul si se decoreaza cu verdeata si cateva fasiute de ardei rosu, gogsar, peperoni.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise