Paste cu nuci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste fainoase
  • 200 gr miez de nuca
  • 6 linguri de zahar tos.

Mod de preparare

Pastele fainoase (paste scurte sau chiar taitei de casa-vezi reteta) se fierb in apa cu sare. Dupa strecurare se amesteca cu miezul de nuca pisat mai mare(dupa ce a fost uscat in cuptor si frecat intre palme pentru a se curata de cojite), cu zaharul, si dupa preferinta, cu putina scortisoara sau coaja de portocala (confiata sau pregatita dupa reteta cu sirop si alcool).Se servesc reci.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise