Paste cu două feluri de peşte, usturoi şi pătrunjel

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste (noi am folosit tagliatelle)
  • 1 bucată potrivită de somon
  • 2 bucăţi de file de cod
  • 3 căţei de usturoi curăţaţi şi pisaţi
  • 2 linguri de pătrunjel verde tocat mărunt
  • ulei de măsline
  • sare
  • 1/4 linguriţă piper roz boabe sfărâmat

Mod de preparare

1. Pastele se fierb al dente, conform indicaţiilor de pe ambalaj.

Când pastele sunt gata, le treci pe sub un jet de apă rece şi le laşi la scurs.

2. Într-un wok sau o tigaie adâncă punem 3-4 linguri de ulei. Când uleiul este încins adăugăm peştele.

Îl tragem în tigaie 3-4 minute, după care se adaugă usturoiul amestecat cu piperul roz şi pătrunjelul, lăsăm 1 minut, cât să se împrietenească şi adăugăm pastele. Se amestecă cu grijă şi se lasă 1-2 minute pe foc.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise